Приватне акціонерне товариство "Запоріжсантехмонтаж"

Код за ЄДРПОУ: 01415559
Телефон: 224-65-10, 224-70-51
e-mail: Santex141@mail.ru
Юридична адреса: 69008,м.Запоріжжя, Південне шосе, 78
 

Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 10.04.2012
Кворум зборів** 90.73
Опис Порядок денний:
1.Обрання голови, секретаря та лічильної комісії зборів, затвердження регламенту зборів.
2.Розгляд звіту директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2011 рік та його затвердження.
3.Розгляд звіту Наглядової ради за 2011 рік та його затвердження.
4.Розгляд звіту та висновків Ревізійної комісії Товариства (в т.ч. щодо дочірніх підприємств) за 2011 рік та їх затвердження.
5.Затвердження річного звіту Товариства за 2011 рік, в т.ч. щодо дочірніх підприємств.
6.Затвердження порядку розподілу (покриття) збитків Товариства за 2011р., в т.ч. щодо дочірніх підприємств.
7.Визначення основних напрямів діяльності Товариства на 2012 рік.
8.Внесення змін до Статуту Товариства та дочірніх підприємств. Обрання особи (осіб), якій (яким) надаватимуться повноваження з підписання змін до Статуту Товариства та дочірніх підприємств та забезпечення реєстрації їх в органах державної реєстрації.
9.Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, та надання повноважень на укладання таких правочинів.
10.Про надання згоди на підписання додаткових угод до іпотечних договорів.
11.Затвердження значних правочинів, вчинених протягом 2011 року.
12.Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів наглядової ради. Обрання нового складу наглядової ради.
13.Затвердження умов договорів, що укладатимуться з головою та членами наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами наглядової ради.
Осіб, що подавали пропозиції до переліку питань до порядку денного, не було. Iнiцiатором проведення зборiв була Наглядова рада Товариства.
Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати Головою зборів Сергієнко Андрія Васильовича, Секретарем зборів Деридович Надію Василівну; лічильну комісію обрати у складі: Голова лічильної комісії Деридович Роман Володимирович, член лічильної комісії Скрипніченко Валерій Валентинович, член лічильної комісії Шевелева Людмила Володимирівна. Затвердити регламент загальних зборів.
2. Затвердити звіт директора про результати фінансово-господарської діяльності ПАТ «ЗСТМ» за 2011 рік.
3. Затвердити звіт Наглядової ради за 2011 рік.
4.Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії (в т.ч. щодо дочірніх підприємств) ПАТ «ЗСТМ» за 2011 рік.
5.Затвердити річний звіт Товариства за 2011 рік, в т.ч. щодо дочірніх підприємств.
6.затвердити порядок покриття збитків за рахунок збільшення обсягів будівельно-монтажних робіт та послуг в т.ч. щодо дочірніх підприємств.
7.Визначити основними напрямами діяльності Товариства на 2012 рік: збільшити обсяг робіт на 500,0 т.грн., розширити види робіт та їх якість, збільшити заробітну плату на 170,00 грн., збільшити чисельність кваліфікованих працівників.
8. Внести змін до Статуту Товариства та дочірніх підприємств. Обрати осіб, яким надаватимуться повноваження з підписання змін до Статуту Товариства та дочірніх підприємств та забезпечення реєстрації їх в органах державної реєстрації.
9.Попередньо схвалити ДОГОВОРА купівлі-продажу власного майна ПАТ «Запоріжсантехмонтаж» за залишковою вартістю.
10.Надати згоду на підписання додаткових угод до діючих іпотечних договорів на суму за ціною незалежної експертної оцінки. Уповноважити директора ПАТ «Запоріжсантехмонтаж» Гречного Володимира Омеляновича на підписання додаткових угод до діючих іпотечних договорів.
11.Затвердити наступні значні правочини, вчинені протягом 2011 року:
1. Договір купівлі-продажу нерухомого майна ВРК №460654 від 28 квітня 2011 року. Предмет договору комплекс будівель та споруд. Вартість об’єкту 1251000,00грн.
12. Припинити повноваження діючого складу наглядової ради Товариства, а саме відкликати Голову наглядової ради Сергієнко Андрія Васильовича, члена наглядової ради Кугат Олену Іванівну, члена наглядової ради ВКФ Терем Лтд в особі Гречної Алевтини Василівни.Обрати до складу наглядової ради трьох осіб з запропонованих кандидатур: Сергієнко Андрія Васильовича, Кугат Олени Іванівни, ТОВ «Фабрика продовольчих товарів «Осокорівська», ТОВ «ЗППЗМР «РЕСУРС-ІНВЕСТ».Обрати Головою наглядової ради Сергієнко Андрія Васильовича.
13. Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться з головою та членами наглядової ради, та визначити безоплатність цих договорів. Уповноважити директора ПАТ «Запоріжсантехмонтаж» підписати договори з членами наглядової ради.